За продавачи

Коментари на наши клиенти

Добави отзив
Отзиви от клиенти
Тук можете да напишете и отправите отзив за нашите услуги и работата с нас.
условия по поверителност

Винаги е трудно да прецениш дали една компания е професионална и порядъчна, още повече когато говорим за купуване или продаване на имот. 

Това, което вярваме, че помага за тази оценка, е да оставим нашите клиенти да говорят за нас. 

 

Костадинчева, 14.08.2022
Продажба на имот с New Estate
"Изключителни професионалисти. Удоволствие е да се работи с вас."
Петър Калев, 06.09.2020
"Здравейте! Искам да изкажа благодарността си към компания Ню Естейт България и в частност към брокера Юлиана Патлеева. Ако купувате имот, обърнете се към тази компания. Мисля, че този брокер е облика на фирмата. Изключително коректен човек. Благодаря Ви г-жо Патлеева!"
Л. & L. Алексиеви, 21.10.2019
""Здравейте!
Бихме искали да изразим благодарността си към компания Ню Естейт България и специално към нашия брокер Юлиана Патлеева за помощта, съдействието, професионализма, коректността, търпението и организаторските способности които тя показа при финализирането на сделката за новото ни жилище на морето. Почти не сме срещали други брокери, които така да се отнасят към работата и клиента. Сделката беше много усложнена, но благодарение на нея всичко приключи нормално и навреме. Юлиана, желаем на теб и вашата компания много здраве и успехи и все така прецизни и коректни в бизнеса.
Поздрави :)
Любо и Лиза"
сем. Ботеви, 07.11.2018
"Благодарим на Ралица Йорданова и Юлиана Патлеева за професионализма, доброто отношение и личната ангажираност.
Желаем ви здраве и успехи в бизнеса!"
Боян, 22.04.2018
Покупка на имот с New Estate
"Закупихме имот със съдействието на агенция Ню Естейт България.Наш брокер беше Ралица Йорданова. Изключително сме доволни от отношението и, и професионализма който прояви брокерката. Беше много коректна и компетентна. Благодарим на целият екип който спомогна за бързото и успешно финализиране на сделката.Препоръчвам агенцията ако ви предстои закупуването на недвижим имот. Благодарим ви за коректноста и ви желаем здраве и успехи за напред !!!
До скоро виждане, със сигурност ще работим пак с вас"
Яна Кирилова, 09.12.2017
Покупка на имот с New Estate
"Благодаря за професионалното отношение на собственика на агенцията, при покупката която направих. Изключително търпение, гъвкавост и отзивчивост. Определено бих препоръчала агенцията като един коректен партньор."
Люба Митева - Хаджипетрова, 04.10.2017
"Закупихме имот със съдействието на агенция Ню Естейт България.Наш брокер беше Ралица Йорданова. Изключително сме доволни от отношението, търпението и професионализма, който прояви брокерката. Беше много коректна, търпелива, подкрепяше ни и подробно извървя заедно с нас всички стъпки до финализиране на сделката.Препоръчвам агенцията и най-вече брокерката Ралица Йорданова ако ви предстои закупуването на недвижим имот. Желая здраве и успехи в бизнеса!"
сем. Чакърови, 28.09.2017
Покупка на имот с New Estate
"Здравейте,
през лятото на тази години закупихме апартамент със съдействието на New Estate. Получихме необходимата помощ от тяхна страна по абсолютно всички възникнали въпроси за успешното финализиране на сделката. Препоръчвам агенция New Estate на всички, на които им предстои покупката на жилище!"
сем. Керкелови, 07.12.2016
Покупка на имот с New Estate
"Закупихме апартамент чрез агенцията на Тони Видолов ,New Estate и сме абсолютно доволни от цялата процедура по продажба. Оказваше ни се постоянна помощ по всички въпроси. Доволни сме, препоръчвам!"
Димитър Василев, 07.12.2016
Покупка на имот с New Estate
апартамент - Младост 4, София
"Благодарности на екипа на агенцията за професионалното отношение и добре свършената работа по сделка за покупка на имот. Това е първата агенция, която виждам да защитава и двете страни по сделката.
Продължавайте в същия дух :)."
Илияна Иванова, 18.03.2016
Покупка на имот с New Estate
апартамент - Младост 4, София
"Здравейте!
Бих искала да изразя благодарността си към компания Ню Естейт България за високия професионализъм, пълната подкрепа и личната ангажираност. Бих искала да изразя своята особена благодарност към Тони Видолов за неговото внимателно отношение, за точното организиране на всички действия. Разбирайки, че аз не мога да зная всички тънкости в продажбата на имоти, той търпеливо обясняваше и поясняваше всяка стъпка в процеса на сделката. Благодаря за новия си дом, надявам се пак да работим заедно. Препоръчвам Ню Естейт България на всички мои близки и приятели.Използвам случая да Ви пожелая успехи във Вашия бизнес и всичко най-добро.
Поздрави, Илияна"
Стоян Димитров, 06.09.2015
"Бравоооо на New estate!!!Наех си мин година квартира и съм изключително доволен, ето с такива хора трябва да се работи . Сега ми предстои отново да наемам квартира и отново към тях ще се обърна !"
сем. Василеви, 22.08.2014
Покупка на имот с New Estate
"Купуването на имот има два аспекта – финансовият и емоционалният. За всеки от нас те имат различна тежест. New Estate в лицето на Тони Видолов показа уважение към баланса на двете в нашето семейство. Разговорите ни с него винаги са кратки, точни и ясни, а ангажиментите, които той поема към нас, се изпълняват безупречно и в срок. Днес имаме прекрасен дом, с изрядни документи и на удовлетворяваща и двете страни цена. Обикновено търсещият имот звъни по обяви в Интернет и прави много на брой безсмислени огледи, които губят времето и нервите му. Тони спести на нашето семейство всичко това и благодарение на него наистина се наслаждаваме на мечтания дом. Благодарим!

Сем. Василеви, София"
Александра Вълчева, 21.08.2014
Покупка на имот с New Estate
апартамент - Симеоново, София
"Благодарности на екипа на NEW ESTATE.Получих разбиране, подкрепа и разбиране от целия екип!Пожелавам от сърце много успехи на целия екип!"
Радостина Топчийска-Мидилева, 18.05.2014
Покупка на имот с New Estate
апартамент - Драгалевци, София
"Благодарности на New Estate и специално на Тони Видолов за прекрасното обслужване. Закупихме апартамент обявен през сайта на агенцията и искам да ви уверя в адекватното обслужване, приятелско отношение и скоростно набавяне на документите, които не бяха никак малко предвид, че собствениците бяха чужденци.

Благодарим,
сем. Мидилева"
Надежда Стоименова, 10.10.2013
Продажба на имот с New Estate
"Благодарности на Ели и на целия екип на New Estatе за чудесната работа по продажбата на апартамент в София.
Желая ви успех."
Галя Маринска, 06.09.2013
"Искам сърдечно да благодаря на New Estate. С тяхна помощ закупихме чудесен имот за отдих в Равда.
пожелавам на компанията успех."