За продавачи

Ню Естейт България ООД бе приета за пълноправен член на Българo-Руската Търговско Промишлена Палата.

13 Декември 11

Уважаеми клиенти и партньори! Имаме удоволствието да Ви информирамe, че на 6-ти декември 2011 г. на извънредно заседание на Управителния съвет на Българска-руската търговско промишлена палата, Ню Естейт България ООД бе единодушно приета за пълноправен член на организацията. Г-н Желю Добрев, управител на камарата, връчи на директора на Ню Естейт България ООД – Горян Върбанов удостоверението за членство.
Ню Естейт България ООД планира да участва активно във всички инициативи на БРТПП и да допринася активно за развитието на българо-руските икономически отношения, особено в сектора на недвижимите имот, където компанията заема водещо място.
„Това е едно важно събитие в живота на нашата компанията и ние сме доволни за указаната ни чест.” – каза Горян Върбанов. Членството на Ню Естейт България ООД в БРТПП  ще увеличи доверието на клиентите в нас и ще спомогне за разширяване на възможностите за развитие на нашия бизнес.


Повече информация за дейността на руско-българска търговска промишлена палата може да се намери на http://brcci.net/bg/.