За продавачи

New Estate Bulgaria ще вземе участиe в най-известното изложение за имоти в Санкт Петербург- International Property Show.

23 Август 13

New Estate Bulgaria продължава активното промотирането на Български имоти в Русия и вече е потвърдила участие в най-голямото изложение за имоти в чужбина провеждащо се в северната столица на Русия Санкт Петербург.

Жителите на около 10 милиония град и околностите са традиционни купувачи на имоти по Българското черноморие и представляват около 30% от броя на Руските купувачи  в България като цяло. Разбираемо, Българското слънчево черноморие има с какво да привлече жителите на северната част на Русия.

За първата половина на 2013г. New Estate Bulgaria отчита сериозно нарастване на интереса и броя сделки с купувачи от района на Санкт Петербург.

International Property Show ще се проведе на 24-25 Октомври 2013г. и очакванията са изложението да бъде посетено от около  10 000 човека.

Участието на това изложение е също и още едно доказателство за сериозните усилия, които прави агенцията за успешното реализиране на продажби и оправдаване на очакванията на собствениците, които са доверили продажбата на имотите си на нас.