За продавачи

Какво привлича Руските купувачи на имоти в България. Видео заснето от Prian.ru - водещ портал за недвижими имоти в чужбина

06 Септември 13

В началото на летния сезон, New Estate Bulgaria засне кратко видео представящо дейността на агенцията, начина по който се правят огледи и няколко оферти за имоти в различни по цена и качество диапазони.

Екипът на Prian.ru използва възможността за заснимането и на второ видео, което представя региона на Бургас, Слънчев Бряг и Несебър. Видеото и коментарите са изцяло материал на портала, не са съгласувани с New Estate и представят впечатленията на Филипп Березин, главния редактор на медията.

Видео материала вече е гледан над 20 000 пъти в социалните мрежи и youtube, още едно доказателство за продължаващия интерес на Руските купувачи към имоти в България.

Като част от маркетинговата програма на агенцията, Prian.ru ще заснеме подобни материали и за региона на Варна, както и няколко видео интервюта с брокери от агенцията с коментари за тенденците сред Руските купувачи направени на изложения за имоти в Москва и Санкт Петербург. Новите материали очаквайте в началото на месец Октомври.