За продавачи

Какви имоти и на какви цени се предлагат в района на Варна. Оглед с Филип Бeрeзин от портал Prian.ru

30 Октомври 13

Имоти в района на Варна е понятие, което включва доста разнообразна палитра от оферти по цена, вид и качество. Градски имот в панелен блок се различава тотaлно от апартамент ново строителство в новия квартал Бриз. Огромна е и разликата между селска къща в района на Балчик и луксозен апартамент на голф игрище.

В Русия безусловно Варна е най-известния населен пункт и доста често Руските купувачи започват търсенето си на имот в България именно от района на Варна. Като правило те моментално се сблъскват с разнообраие от типове имоти, което в повечето случаи е объркващо.

Продължавайки поредицата от клипове за България съвместно с водещия руски портал за недвижими имоти Priаn.ru, този път представяме нагледно района на Варна и вариантите за покупка на имоти там.

Както споделя Филип Березин в началото на видеото, апартаменти в панелни блокове изобщо няма да показваме. Не че не се продават,  просто ние не вярваме, че те представляват разумна покупка на имот в чужбина.

Започваме с имоти в Златни Пясъци. Преставяме двустаен апартамент в комплекс на около 300 метра от морето. New Estate предлага 2 апартамента в комплекс Иглика и смятаме, че за любителите на луксозни имоти в известния Български курорт те ще представляват интерес.

Вторият вариант, който представяме във видеото, е апартамент с потресаваща морска панорама в комплекс на първа линия в местността Карвуна в близост до Балчик.

Английският вариант, а именно двуетажна селска къща с две спални в района на село Соколово е третия варинат във видеото.

Апартамент в Трейшън Клифс, луксозно предложение за по-състоятелни клиенти е четвъртото предложение. Благодарим на отдел продажби на Трейшън Клифс за предоставената възможност да снимаме имотите в този уникален комплекс и да се докоснем до феномена Голф.

Видеото завършва с представянето на симпатичен луксозен комплекс с апартаменти с чудесна морска гледка в район на квартал Бриз в град Варна.

Обектите представени на видеото са актуални към момента на снимане на видеото /Септември 2013/, като първите 3 варианта са предложения на вторичния пазара /от идивидуални собственици/, а комплекса в квартал Бриз се предлага от строителна компания.

Коментарите зад кадър са изцяло на Филип Березин, главен редактор на Prian.ru. Мнението на Людмила Шабанина, мениджър за работа с Руски клиенти в New Estate Bulgaria е позиция на на New Estate.

Приятно Гледане

П.П. Вижте и какво сподели един реален собственик на Руски имот във Варне: Интервю с Юлия от Москва, собственик на имот в к-с Вива във Варна.