За продавачи

Агенция New Estate Bulgaria е включена в каталога на престижното руско списание Homes Collection за утвърдени агенции предлагащи български недвижими имоти на Руския Пазар

06 Декември 12

 

New Estate Bulgaria бе включена в каталога за 2012 година на руското Списание Homes Collection за утвърдени агенции, обслужващи руски клиенти при покупка, продажба, даване под наем или наемане на имоти в България. Каталога се издава за трета година и вече се е утвъдил, като сериозен индикатор за работата на агенциите, предлагащи имоти зад граница на руски клиенти.

За екипа на New Estate тази публикация е още едно доказателство от страна на независим и авторитетен източник, потвърждаваща добрите практики и високото ниво на професионализъм, които компанията успя да наложи с много труд през 8 годишното си съществуване.

„Това признание не само дава допълнителна мотивация за работа на целия екип на New Estate, но и ни задължава да поддържаме и повишаваме качеството на нашата работа.” - казва мениджъра на компанията Горян Върбанов.